ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ01282023

Τρι, 24 Ιαν 2023 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΕ ΚΥΜΗ - ΚΑΡΥΣΤΟ - ΑΛΙΒΕΡΙ

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΕ ΚΥΜΗ - ΚΑΡΥΣΤΟ - ΑΛΙΒΕΡΙ

Επίβλεψη από Φ. Σπανό και συναντήσεις του με Ραβιόλο και Μπουραντά

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης και ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας Αναστάσιος Βελισσαρίου πραγματοποίησαν, την Παρασκευή, επίσκεψη στους Δήμους Καρύστου και Κύμης – Αλιβερίου, προκειμένου να επιβλέψουν την πορεία έργων σημασίας που χρηματοδοτεί, ή και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στον Δήμο Καρύστου, μαζί με τον Δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο και υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Εύβοιας, επέβλεψαν έργα που εκτελούνται, όπως, παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των καταπτώσεων στην είσοδο της Καρύστου, την επέκταση προβλήτα και την διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο λιμάνι των Νέων Στύρων.

Ανακοινώθηκε η δημιουργία υπαίθριου θεάτρου στην Κάρυστο, έργο προϋπολογισμού 636.900 ευρώ, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη ολοκλήρωσης της οδικής “κύκλωσης” του Καφηρέα, αλλά και στις ενέργειες για την επανέναρξη του δρόμου Ραπταίοι - Νέα Στύρα - Στύρα.

  • Η αποκατάσταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης.
  • Η αντιμετώπιση καταπτώσεων – κατολισθήσεων επί της οδού Στόμιο – διασταύρωση με Ε.Ο Οξύλιθος – Πλατάνα, ενόψει της έναρξης εργασιών και εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που εγκρίθηκαν για τον σκοπό αυτό.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα Αλιβερίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς, συνυπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου Αλιβερίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ