ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι08032021

Τρι, 03 Αυγ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Αποκατάσταση οδών σε Λευκαντί, Κάμπο Βασιλικού

Αποκατάσταση οδών σε Λευκαντί, Κάμπο Βασιλικού

Υπεγράφη χθες από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την ανάδοχο εταιρεία, σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση οδών στο Λευκαντί και στον Κάμπο Βασιλικού», προϋπολογισμού  668.044,27 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση των επικίνδυνων φθορών του οδικού δικτύου, για την διέλευση των οχημάτων και πεζών στις περιοχές  “Κάμπος” και Λευκαντί της Δ.Ε. Βασιλικού του Δήμου Χαλκιδέων, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου 2020 που έπληξαν την περιοχή.

Συγκεκριμένα:

è    Θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του οδικού δικτύου,

·         Στην οδό Καραΐσκάκη, από τη θέση του Λυκείου Βασιλικού έως την παραλία

·         Στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος έως την Παραλία Βασιλικού (Μανίκα)

·         Στο Λευκαντί θα γίνουν εργασίες  στην οδό Χρυσανθέμων, από τη διασταύρωση με την Γαρυφαλλιάς, έως τη διασταύρωση με την οδό Ευκαλύπτου (καφετέρεια MAM) 

·         Στις κάθετες οδούς προς την παραλιακή: Γαρυφαλλιάς, Μηλιάς, Ροδιάς, Νερατζιάς, Μπιγόνιας, Γαρδένιας, Υακίνθου, Γιασεμιού, Κρίνων, Ρόδου και Μυρτιάς

 

è    Παράλληλα θα κατασκευαστούν φρεάτια ομβρίων με σχάρες και με αγωγούς αποχέτευσης ομβρίων, για απορροή των ομβρίων υδάτων της περιοχής από την Χρυσανθέμων και προς την θάλασσα, σε εφαρμογή σχετικών μελετών.

Η αποπεράτωση του έργου προβλέπεται εντός  έξι  (6) μηνών, από την ημερομηνία υπογραφής σύμβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ