ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ05072021

Παρ, 07 Μαϊ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Το Υπουργείο Ναυτιλίας δέχθηκε πρόταση του Επιμελητηρίου

Το Υπουργείο Ναυτιλίας δέχθηκε πρόταση του Επιμελητηρίου

Η πρόταση του Επιμελητηρίου Εύβοιας για τη λειτουργία έκτακτων δρομολογίων στην ακτοπλοϊκή γραμμή Αιδηψού – Αρκίτσας, στις περιπτώσεις διακοπής της οδικής κυκλοφορίας στη Βόρεια Εύβοια λόγω κακοκαιρίας, βρήκε άμεση ανταπόκριση τόσο από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όσο και από την Κοινοπραξία Αιδηψού – Αρκίτσας, στην οποία το ανωτέρω Υπουργείο απεύθυνε το αίτημα του Επιμελητηρίου.

Έτσι το άμεσο ευεργετικό και απόλυτα ουσιώδες αποτέλεσμα της όλης πρωτοβουλίας είναι ότι στο εξής, στις περιπτώσεις διακοπής της οδικής κυκλοφορίας στη Βόρεια Εύβοια λόγω κακοκαιρίας, θα πραγματοποιούνται έκτακτα δρομολόγια στην ακτοπλοϊκή γραμμή Αιδηψού – Αρκίτσας, μετριάζοντας σε μεγάλο βαθμό την παράλυση των αναγκαίων ή επαγγελματικής φύσης μετακινήσεων, των απαραίτητων μεταφορών και των εκτάκτων περιστατικών υγείας, στη Βόρεια Εύβοια.
Στο πλαίσιο αυτό η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας απευθύνει την πλήρη ικανοποίηση της τόσο στο Υπουργείο ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, όσο και στην ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΡΘΜΕΙΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ ΑΡΚΙΤΣΑΣ, για την πλήρη κατανόηση και την άμεση ανταπόκριση τους.