ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ11302022

Παρ, 25 Νοε 2022 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η Περιφέρεια προχωρά σε ηλεκτροδότηση οδών

Η Περιφέρεια προχωρά σε ηλεκτροδότηση οδών

Έργο προϋπολογισμού 500.000€ χρηματοδότησε, δημοπράτησε και έχει ήδη συμβασιοποιήσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού και της σηματοδότησης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, για τα έτη 2020 – 2022.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι:
-Ο ηλεκτροφωτισμός συμβολών επαρχιακών οδών.
-Η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου, καθώς και της σήραγγας Καρύστου.
-Η ετήσια συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών.
-Η αποκατάσταση βλαβών και φθορών των φωτεινών σηματοδοτών αρμοδιότητας της Π.Ε. Ευβοίας.
«Είναι γνωστό ότι δουλεύουμε χαμηλόφωνα, αλλά εντατικά για να υλοποιηθούν οι μεγάλες παρακάμψεις της Εύβοιας. Παράλληλα, όμως, κοιτάζουμε και το σήμερα. Υλοποιούμε αναγκαία έργα συντήρησης και βελτίωσης του ηλεκτροφωτισμού και της σηματοδότησης στο υφιστάμενο οδικό μας δίκτυο. Στόχος μας δεν είναι άλλος, από τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και κατ’ επέκταση την προστασία της ανθρώπινης ζωής», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.
«Επενδύουμε μεθοδικά, δίκαια και στοχευμένα, στην αναβάθμιση των οδικών αξόνων της Εύβοιας και της Σκύρου, στην ασφάλεια και στην βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ