ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ11302022

Παρ, 25 Νοε 2022 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Δεν λειτουργεί μέχρι σήμερα η γραμμή Μαρμάρι - Ραφήνα

Δεν λειτουργεί μέχρι σήμερα η γραμμή Μαρμάρι - Ραφήνα

Μετά την απόφαση της πλοιοκτήτριας εταιρίας να μην αξιοποιηθεί το ένα της πλοίο (ΠΑΝΟΡΑΜΑ) λόγο κόστους και καθώς το δεύτερο πλοίο (EVIASTAR) έχει σταματήσει για τις αναγκαίες επισκευές, δεν είναι βέβαιη η ημερομηνία επανέναρξης των δρομολογίων, μέσω Μαρμαρίου, ενώ φημολογείται πως αν δεν δοθεί επιδότηση δεν θα γίνουν καν δρομολόγια.

Και πέρσι κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων του Μάρτη, θυμίζουμε ότι είχαν σταματήσει τα δρομολόγια. Είναι συνέχεια μιας σειράς περιστατικών, όπως της ακύρωσης δρομολογίων τους χειμερινούς μήνες, υποτίθεται λόγω απαγορευτικού, στην πραγματικότητα λόγω μικρής κίνησης.
Το ΚΚΕ (ΚΟ Καρύστου) σχοιάζοντας θε πει: "... Η ακτοπλοϊκή σύνδεση μέσω Μαρμαρίου είναι αναγκαία γιατί: εξυπηρετεί δεκάδες επαγγελματίες της περιοχής μας που διακινούν τα εμπορεύματά τους στην Αθήνα, εξυπηρετεί τις διακομιδές ασθενών από το Νοσοκομείο Καρύστου προς την Αθήνα, ενώ είναι πάρα πολλοί οι συντοπίτες μας που μεταβαίνουν  στην Αθήνα για γιατρούς ή άλλες δουλειές που δε γίνεται να πραγματοποιήσουν στην περιοχή. Ακόμη και τα δείγματα για covid τεστ που λαμβάνονται μέσω Μαρμαρίου στέλνονται στην Αθήνα για ανάλυση!
Κάτοικοι και φορείς του Μαρμαρίου και της Καρύστου πρέπει να εντείνουν τις διεκδικήσεις τους ώστε να δοθεί λύση, να ξαναξεκινήσουν τα δρομολόγια στη γραμμή Μαρμάρι – Ραφήνα.
Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Ναυτιλίας να λύσει άμεσα το πρόβλημα!
Αν δεν ολοκληρωθεί η επισκευή του πλοίου EVIASTAR τις αμέσως επόμενες ημέρες να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες (αδειοδότηση και πρόσληψη προσωπικού κλπ) ώστε να δρομολογηθεί το πλοίο ΠΑΝΟΡΑΜΑ που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στο Μαρμάρι".