ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09262021

Παρ, 24 Σεπ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Ο Σπανός σε τηλεδιάσκεψη για τα οδικά έργα Στερεάς

Ο Σπανός σε τηλεδιάσκεψη για τα οδικά έργα Στερεάς

Στην τηλεδιάσκεψη στην οποία προέδρευσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους Περιφερειάρχες της Χώρας ο Φάνης Σπανός. Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν να παρουσιαστούν από τον Υπουργό οι βασικές παράμετροι για τη χρηματοδότησή μας από το Ταμείο Ανάκαμψης και να προετοιμαστεί η συνολική πρόταση των έργων υποδομών.

Yπήρξε ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων με κοινή κατεύθυνση την προσπάθεια όλων να δοθεί η δέουσα έμφαση στις υποδομές και να μπει η χώρα σε τροχιά ανάκαμψης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν οι άξονες χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και ανταλλάξαμε απόψεις επί της ουσίας των θεμάτων, ώστε να προχωρήσουν άμεσα στις παρεμβάσεις που χρειάζονται και στην προετοιμασία της συνολικής πρότασης των έργων υποδομών προς το Ταμείο Ανάκαμψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ