ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ11272020

Πεμ, 26 Νοε 2020 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Νέος υποθαλάσσιος αγωγός στην Κάνηθο

Νέος υποθαλάσσιος αγωγός στην Κάνηθο

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ανακοίνωσε ότι στην περιοχή Κουρέντι έχει εγκατασταθεί εργοταξιακός χώρος από την Ανάδοχο εταιρεία για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου “ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΗΘΟ ΩΣ ΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ”, προϋπολογισμού 322.640,81 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.).

Αντικείμενο του έργου είναι η αντικατάσταση πεπαλαιωμένου υποθαλάσσιου αγωγού λυμάτων από τη συνοικία της Κανήθου προς τον Βιολογικό Καθαρισμό.
 Ο δίδυμος αγωγός διαμέτρου 2ΧΦ280 από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας θα εγκατασταθεί στην ίδια ακριβώς όδευση με τον υφιστάμενο (από Κάνηθο προς Σουβάλα), εξασφαλίζοντας 100% εφεδρεία και ελαχιστοποιώντας κάθε πιθανότητα πρόκλησης ζημιάς και διαρροής λυμάτων από εξωγενείς παράγοντες. Η πόντισή του θα γίνει με συνεργεία εξειδικευμένων δυτών και ειδικά σκάφη του αναδόχου και έχει συμβατικό χρόνο περαίωσης τον Οκτώβριο του 2020.
Ο εργοταξιακός χώρος εγκαταστάθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή καθώς πληρούσε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συγκόλληση, την καθέλκυση και ρυμούλκηση των κλάδων των προς εγκατάσταση αγωγών, κατόπιν σχετικής αδείας (55/3-6-2020  από τον ΟΛΝΕ Ν. Ευβοίας).