ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ01202021

Τρι, 19 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η παράκαμψη Αμαρύνθου στο Υπουργείο Υποδομών

Η παράκαμψη Αμαρύνθου στο Υπουργείο Υποδομών

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου, κατέθεσε ως Αναφορά τις επιστολές των Συλλόγων της Αμαρύνθου με αντικείμενο την υλοποίηση της υφιστάμενης μελέτης της Παράκαμψης της εθνικής οδού Χαλκίδας- Λεπούρων, η οποία σήμερα διέρχεται εντός της Αμαρύνθου.

Ο βουλευτής Ευβοίας Αποστόλου Ευάγγελος καταθέτει προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων και προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, τις επιστολές του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αμαρύνθου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής Αμαρύνθου «Το Γεράνι», του Καλλιτεχνικού Συλλόγου, του Α.Ο Αμαρυνθιακού, του Συλλόγου Γυναικών Αμαρύνθου & Περιχώρων, του Ναυτικού Ομίλου (Ν.Ο.Δ.Α.) Ανδρέας Μιαούλης, του Συλλόγου Αγάπης & Αλληλεγγύης, σύμφωνα με τις οποίες ζητείται η υλοποίηση της υφιστάμενης μελέτης της Παράκαμψης της εθνικής οδού Χαλκίδας- Λεπούρων, η οποία σήμερα διέρχεται εντός της Αμαρύνθου.