ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι07052022

Παρ, 01 Ιουλ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Μέσα στον Αύγουστο ο ΟΛΝΕ παρουσιάζει το Master Plan

Μέσα στον Αύγουστο ο ΟΛΝΕ παρουσιάζει το Master Plan

Η νέα διοίκηση του ΟΛΝΕ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς ώστε μέσα στον Αύγουστο να παρουσιάσει το master plan του οργανισμού.

Θυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός για το  master plan, προκηρύχθηκε τον Φεβρουάριο του 2017.
Αντικείμενο της προκήρυξης ήταν η εκπόνηση μελέτης Προγραμματικού - Χωροταξικού Σχεδιασμού (Master Plan) του Λιμένα Χαλκίδας, ήτοι ο σχεδιασμός με βάση τις προοπτικές που υπάρχουν για τις περιοχές / ζώνες που εξυπηρετεί και προβλέπεται να εξυπηρετήσει ο Κεντρικός Λιμένας Χαλκίδας κατά την επόμενη 25ετία, των διαφόρων υποδομών, κατασκευών, εγκαταστάσεων, μηχανικών εξοπλισμών κλπ. κατά μέγεθος και θέση, ώστε στο διατιθέμενο χώρο να επιτευχθεί η βέλτιστη λειτουργικότητα και η μέγιστη δυναμικότητα εξυπηρέτησης και να μην υπάρξει σπατάλη σε χώρους και χρόνο από κακό σχεδιασμό έργων και ενεργειών.

Το φυσικό αντικείμενο της προς εκπόνηση μελέτης περιλαμβάνει
α) την καταγραφή, ανάλυση και αξιολόγηση των στοιχείων που αφορούν στην υφιστάμενη κατάσταση του λιμένα
β) τη διατύπωση των στρατηγικών στόχων, τις προβλέψεις - παραδοχές των μελλοντικών ροών και των αναπτυσσόμενων σεναρίων χρήσεων και δραστηριοτήτων, το σχεδιασμό και την τεκμηρίωση των απαιτούμενων λιμενικών αλλά και πιθανών συνοδών υποδομών καθώς και των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων, δικτύων και εξοπλισμών,
γ) τη σύνταξη του τελικού προγραμματικού σχεδίου του λιμένα, εκ παραλλήλου με την αντιστοιχούσα στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ