ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ03042021

Τετ, 03 Μαρ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Ετοιμάζεται ασύρματη πρόσβαση στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Αννας

Ετοιμάζεται ασύρματη πρόσβαση στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Αννας

Η πρόκληση έχει τίτλο: "Έξυπνη πόλη".

Εγκρίθηκε λοιπόν Προγραμματική Σύμβαση για τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα WiFi4EU με τον δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη γιατί με την υλοποίηση αυτού του προγράμματος ο δήμος βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον εκσυγχρονισμό του και στη σύγχρονη αντίληψη επικοινωνίας.
Το πρόγραμμα προβλέπει τη λήψη ενός κουπονιού χρηματοδότησης για τον δήμο αξίας 15.000€, για τη δημιουργία σημείων ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Ο φορέας είναι ένας από τους μεγαλύτερους δημόσιους τεχνολογικούς και ερευνητικούς φορείς στη χώρα με υψηλό κύρος, επίπεδο τεχνογνωσίας και σημαντική εξειδίκευση σε υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Διαθέτει τόσο τις απαραίτητες υποδομές, όσο και το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να μπορεί να διασφαλίσει η λήψη του κουπονιού, αλλά και την ορθή υλοποίηση του έργου.