ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ01162021

Παρ, 15 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Ξεκίνησαν τα έργα στον δρόμο Στομίου - Πλατάνας

Ξεκίνησαν τα έργα στον δρόμο Στομίου - Πλατάνας

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Κύμης Αλ. Θεοδώρου είχε η Ένωση επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων Κύμης και περιχώρων, προκειμένου να ενημερωθεί το Δ.Σ για τον δρόμο της Πλατάνας αλλά και για άλλα ζητήματα τα οποία αφορούν τους επαγγελματίες.

Η Ένωση ανέφερε σχετικά: "Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούμε για τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών στον δρόμο Στομίου – Πλατάνας, βάση της επίσημης ενημέρωσης που είχε από τον καθ ύλην αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κύριο Κελαϊδίτη, μιας και ο δρομος ανήκει στην Περιφέρεια.
Ο Αντιδήμαρχος μας μετέφερε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης από την πλευρά της θάλασσας και ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία μετά το πέρας των εργασιών, που υπολογίζεται περίπου στον ένα μήνα. Στη συνέχεια συζητήσαμε και θέματα που απασχολούν άμεσα τους επαγγελματίες όπως η ύδρευση, η καθαριότητα, η παιδική χαρά κ.α.
Πρόθεση μας είναι να συναντήσουμε το επόμενο διάστημα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έτσι ώστε να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας στην επίλυση των θεμάτων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ