ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι09222020

Τρι, 22 Σεπ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Ο ΒΙΟΚΑ Αμαρύνθου βρίσκει αντιδράσεις

Ο ΒΙΟΚΑ Αμαρύνθου βρίσκει αντιδράσεις

Ανοιχτή εκδήλωση έγινε τη Δευτέρα στην Ερέτρια στο Δημαρχείο, για τον ΒΙΟΚΑ.

Θυμίζουμε ότι την π. εβδομάδα έγινε ενημερωτική συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου, από την συντονιστική επιτροπή κατά του ΒΙΟΚΑ Ερέτριας, που έχει σχεδιαστεί να γίνει στην Καλλιθέα Αμαρύνθου.

Εκεί είχαμε αποκαλυπτική τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης Πέτρου Σμιλάκου.
«Θέλετε να γίνει το έργο;» ρώτησε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Βασίλης Μάστορης και ο Πέτρος Σμιλάκος είπε: «Όχι, δεν θέλουμε να γίνει το έργο».
Η τοποθέτηση Σμιλάκου έρχεται σε αντίθεση με τη δημόσια δέσμευση του δημάρχου Γιάννη Δημητρόπουλου, ότι το έργο θα γίνει κανονικά.
Στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αντώνης Ανδρουλάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή Δημητρόπουλου «κληρονόμησε βάρη 20ετίας στην πλάτη της» και ουσιαστικά είπε ότι το έργο δεν μπορεί να ακυρωθεί.
Για το θέμα, ο δήμαρχος έκανε ανοιχτή ομιλία και στο Δημαρχείο Αμαρύνθου την Παρασκευή.
* Ο κ. Ζαχαριάς πρόεδρος Κοινότητας Αμαρύνθου είπε σχετικά: "Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο κοινοτικό κατάστημα της Αμαρύνθου , του Δημάρχου Ερέτριας,των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της Αμαρύνθου. παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι, συλλόγων και πολίτες της Αμαρύνθου. Θέμα συζήτησης ο Β.Ι.Ο.Κ.Α της Ερέτριας.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε για την πορεία τού έργου και απάντησε σε ερωτήσεις. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και δήλωσε ότι διερευνά την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης του ζητήματος προς όφελος των δημοτών οι κοινοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης".