ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι11242020

Τρι, 24 Νοε 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ

Εκταμιεύεται ποσό 3 εκατ. ευρώ - Συνάντηση ουσίας Ραβιόλου και Θεοδωρικάκου

Καθαρό νερό και στις παρυφές του Δήμου Καρύστου, θα προσφέρει το νέο δίκτυο ύδρευσης που θα κατασκευαστεί μετά από δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου. 
Το θέμα "κλείστηκε" σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο,  την περασμένη Παρασκευή.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της κατασκευής δικτύου ύδρευσης εντός σχεδίου πόλεως Καρύστου. Σύμφωνα με δημοσίευση του δημάρχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε δεκτό το αίτημα για χρηματοδότηση του έργου, ύψους 3 εκατ. ευρώ.
Μετά την καλή αυτή είδηση ο κ. Ραβιόλος δήλωσε: "Με την ευχάριστη είδηση οτι εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου μας για χρηματοδότηση ύψους 3.000.000€ για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης στην Επέκταση σχεδίου πόλεως Καρύστου, έκλεισε η σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημέρωσα διεξοδικά τον Υπουργό για τα θέματα αρμοδιότητας του ΥΠΕΣ, ζητώντας παράλληλα τις άμεσες ενέργειες του, ώστε να δρομολογηθεί η επίλυση τους.
Ο Υπουργός έπειτα απο μια εποικοδομητική συζήτηση με διαβεβαίωσε ότι τα ζητήματα που τέθηκαν και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, θα εξεταστούν με προσοχή".

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
 ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Θυμίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το νερό σε διάφορες περιοχές εκτός Καρύστου (που έχει καλό νερό). Για παράδειγμα είχαμε κινητοποιήσεις στο Μαρμάρι και τον Φυγιά πριν λίγα χρόνια όταν οι κάτοικοι ζητούσαν νε ελεγχθεί η ποιότητα του νερού και να βρεθεί τρόπος ώστε να παρέχεται σε επάρκεια.
Επίσης είχε ζητηθεί να διενεργηθεί μελέτη για την οριστική λύση του προβλήματος της ύδρευσης στο Μαρμάρι.
Επίσης στον Ασπροπόταμο, είχε καταγγελθεί ότι το νερό ήταν ακατάλληλο.
  Τέλος ενα ερώτημα που διατυπώνεται στο Διαδίκτυο είναι: "Από που υδρεύεται η Κάρυστος;" Κάτοικοι της περιοχής ζητούν να το μάθουν γιατί  η πληροφορία δεν υπάρχει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ