ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ07112020

Παρ, 10 Ιουλ 2020 6pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Πρέπει να γίνει και το Φράγμα Ψαχνών

Πρέπει να γίνει και το Φράγμα Ψαχνών

Ο κ. Χατζηδάκης μίλησε και για την αναγκαιότητα του Φράγματος των Ψαχνών, που είναι μια μόνιμη εκκρεμότητα για την τοπική κοινωνία των Μεσσαπιών-Διρφύων αλλά και γενικότερα για όλο το νομό της Εύβοιας. 

Η περιοχή χρειάζεται έναν μεγάλο ταμιευτήρα νερού και η λύση είναι το Φράγμα.

Μιλάμε για μια μεγάλη δημόσια επένδυση στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ύψους 35 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ,με εκατοντάδες θέσεις εργασίας έως την αποπεράτωση του. Μάλιστα ο Δήμος μπορεί να γίνει ''ενεργειακός επενδυτής''και πάροχος  ενεργειακών πόρων σε τουλάχιστον  όμορους Δήμους εξασφαλίζοντας μεσομακροπρόθεσμα έσοδα  και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας! Θυμίζουμε ότι το έργο απεντάχθηκε τελευταία στιγμή,  το 2009.
Ωστόσο σήμερα ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς κάνει λόγο για τη σπουδαιότητα του έργου και ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η άμεση συνέχιση των εργασιών και η ολοκλήρωση του.
Και ο κ. Μπακογιάννης έχει χαρακτηρίσει το φράγμα των Ψαχνών ως το ευβοιωτικό γεφύρι της Άρτας, αφού όπως έχει πει οι εργασίες σε αυτό ξεκίνησαν όταν ο ίδιος ήταν 8 χρονών, δηλαδή το 1986!