ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι09222020

Τρι, 22 Σεπ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Σύμβαση για αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων

Σύμβαση για αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων

Το έργο έχει κόστος 2,45 εκατ. ευρώ και υπεγράφη στην ΔΕΥΑ

Σύμβαση για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο υποδομής, όπως είναι η Αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας, υπογράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου στα γραφεία της ΔΕΥΑ Χαλκίδας.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2.450.000 € (χωρίς ΦΠΑ), τη σύμβαση του οποίου υπέγραψαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χαλκίδας Αναστάσιος Μάζης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Οικονομικών Φορέων με την επωνυμία ΜΥΒΑ Α.Ε. (Ιωάννης Τρουβάς) και ΕΡΓΟΤΕΜ Α.Τ.Ε.Β.Ε. (Δημήτριος Σακέλλιος).
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων και συγκεκριμένα η προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς επίσης τα απαιτούμενα συμπληρωματικά δομικά έργα και ο πλήρης καθαρισμός και εξωραϊσμός των δομικών στοιχείων, στα οποία θα εγκατασταθεί ο εξοπλισμός.
Το έργο χρηματοδοτείται από Ταμείο Συνοχής και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, περιλαμβάνονται δε σε υποέργο «Έργα συλλογής, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Βασιλικού, Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου», που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με απόφαση του Περιφερειάρχη την 1 Αυγούστου 2017.
Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος ενός μεγάλου προγράμματος έργων υποδομής, που όπως είπε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, θα δώσει λύσεις σε σοβαρά προβλήματα όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου.