ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ04082020

Τρι, 07 Απρ 2020 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΞΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟ

ΕΞΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟ

Ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια που δηλώνει ότι "δεν σταματά να αλλάζει την εικόνα της Στερεάς Ελλάδας"

Έξι σημαντικά έργα ανακοίνωσε η Περιφέρεια σε Εύβοια και Σκύρο που αφορούν αναγκαίες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η περιοχή. 
Συνολικά θα γίνουν 27 έργα στην Εύβοια, την Φθιώτιδα, την Φωκίδα και την Βοιωτία τα οποία εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Ο συνολικός προϋπολογισμός τους ξεπερνά τα 29 εκατ. ευρώ και αφορούν, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας, οδοποιίας, ανακατασκευές-συντήρηση κτιριακών υποδομών, λιμενικά έργα, αναπλάσεις περιοχών, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α. 

Τα έργα σε Εύβοια και Σκύρο είναι τα παρακάτω: 

-Κατασκευή υδατοδρομίου Ν. Σκύρου 220.000 ευρώ
-Διαμόρφωση δασυλλίου κεντρικής παραλίας Νέας Αρτάκης 260.000 ευρώ
-Άρση ετοιμορροπίας του Κάστρου των Φύλλων 250,000 
-Κατασκευή αγωγών ύδρευσης και διανομέων στην παλιά γέφυρα Χαλκίδας 150,000 ευρώ
-Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Περιβόλια του Δήμου Κύμης - 300,000 ευρώ 
-Αποκατάσταση βλαβών της Επαρχιακής Οδού «Σκύρος – Λινάρια» μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 6 Μαρτίου 2019 που έπληξαν το Δήμο Σκύρου. 

Άλλα έργα στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα είναι η αναβάθμιση του προβλήτα στο λιμάνι της Ιτέας, η κατασκευή κολυμβητηρίου στο Δήμο Θηβαίων, η αποκατάσταση και ανάδειξη του Ασκληπιείου Δαφνούντoς στον Άγιο Κωνσταντίνο, κ.α.
«Η δουλειά δεν σταματά ούτε λεπτό. Πετυχαίνουμε στόχους που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής χιλιάδων ανθρώπων. Με σοβαρό σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της Περιφέρειας. 
Κυρίως όμως με την καθημερινή συνεργασία μας με τις τοπικές κοινωνίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τις προτεραιότητες. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια, συνεχίζουμε με μεγάλα και μικρότερα έργα που αλλάζουν την εικόνα της Στερεάς Ελλάδας» επεσήμανε ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ