ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι05262020

Δευ, 25 Μαϊ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑ 580 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑ 580 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ

Ασωπός, φυσικό αέριο, δρόμοι πρόσβασης, νοσοκομεία κ.α. σε κινητικότητα

Έργα ύψους 580 εκατομμυρίων ευρώ από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, με περισσότερα από  800 στοχευμένα και αναπτυξιακά, ολοκληρώθηκαν ή έχουν ξεκινήσει στην Στερεά Ελλάδα. 

Την αποκάλυψη του ύψους στο κόστος των έργων, έκανε ο Φάνης Σπανός όταν ανήγγειλε  την υποψηφιότητά του.

Μάλιστα, σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας η 4η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2014-2020, δηλαδή ακριβώς αυτών των έργων των 580 εκατ. ευρώ. (Η συνάντηση έγινε στο Country Club Hotel & Suites ).
Θυμίζουμε ότι στα μεγάλα έργα είναι το τεράστιο θέμα του Ασωπού όπου είναι σε εξέλιξη μια ολοκληρωμένη επένδυση, που προσπαθεί να επιλύσει ένα μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα όχι απλώς της χώρας, αλλά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Ένα δεύτερο μεγάλο έργο είναι το φυσικό αέριο που θα διατεθεί για πρώτη φορά  στα νοικοκυριά της Χαλκίδας αλλά και άλλων πόλεών μας, ανακουφίζοντάς οικονομικά φορέις και νοικοκυριά.
Ακόμη παρά τις καθυστερήσεις το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί, ενώ ξεκίνησαν και οδικά έργα σε μια Εύβοια που ξεχωρίζει για... την αδυναμία της αυτή σε ολόκληρη  τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ