ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ08122020

Τρι, 11 Αυγ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Επιστρέφει σιγά - σιγά και η ηλεκτροδότηση

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού για τις εργασίες αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στο Δίκτυο ηλεκτροδότησης στην κεντρική Εύβοια, ανακοινώνει ότι έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις κεντρικές γραμμές του αστικού ιστού.

Περισσότερα...

Ανακατασκευή του Γηπέδου στον Φάρο

Υπεγράφη χθες Τρίτη από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την ανάδοχο εταιρεία, σύμβαση για το έργο “ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΑΥΛΙΔΑΣ”, προϋπολογισμού 70.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. Το παραπάνω έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών στον ήδη διαμορφωμένο χώρο του γηπέδου καλαθοσφαίρισης και στις κτιριακές του εγκαταστάσεις.

Περισσότερα...

Ξεκινά ο Βιολογικός Καθαρισμός Ερέτριας

Στο κεντρικό Δημαρχείο της Ερέτριας, υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ» μεταξύ του Δήμου Ερέτριας – ΔΕΥΑΕ και της Εταιρείας ΜΥΒΑ Α.Ε. – SEC.

Περισσότερα...

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Έρχεται σύντομα επέκταση του εδώ δικτύου που αφορά χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Σε ένα επενδυτικό πρόγραμμα της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), ύψους 270 εκατ. ευρώ για την επόμενη πενταετία, συμμετέχει η Χαλκίδα. 

Περισσότερα...

Υπογραφή σύμβασης για νέα έργα ύδρευσης

Σύμβαση για την κατασκευή του έργου “ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ”, υπεγράφη από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρισης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) Έλενα Βάκα και τον ανάδοχο.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ