ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ07232021

Παρ, 23 Ιουλ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Φιλική στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο η Στερεά

Υπογραφή σύμβασης της Περιφέρειας για ανάπτυξη δημοσίων θέσεων φόρτισης

Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) εκπονεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Περισσότερα...

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΤΡΕΧΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

"Η διαπιστωμένη εγκατάλειψη του νομού πρέπει να τελειώσει" είναι το μήνυμα - Μέχρι τέλος του χρόνου η δημοπράτηση

Η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αποδεχθεί μια πραγματικότητα: Η Εύβοια είναι αδικαιολόγητα ένας νομός σε διαχρονική εγκατάλειψη παρά το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στην πρωτεύουσα και επί δεκαετίες έχουν κυριαρχήσει κόμματα και των τριών κυβερνητικών χρωμάτων: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα...

Σημεία με δωρεάν wi fi στη Χαλκίδα

Ο Δήμος Χαλκιδέων ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της εγκατάστασης σημείων ασύρματου δικτύου Wifi και κάλυψε σε μεγάλο ποσοστό την πρόσβαση των δημοτών και των επισκεπτών στο διαδίκτυο, χωρίς χρέωση, σε κεντρικούς άξονες της Χαλκίδας, και συγκεκριμένα διατίθεται δωρεάν δημοτικό ασύρματο δίκτυο παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και δίκτυο WiFi4EU στα παρακάτω σημεία:

Περισσότερα...

XAΛΚΙΔΑ - ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΣΕ 13 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 40 ΕΥΡΩ

Σημαντικές δηλώσεις του προέδρου του ΟΛΝΕ Σπ. Γεροντίτη για Υδατοδρόμια, Λιμάνια και τον συνολικό σχεδιασμό του Οργανισμού στην Εύβοια

Τα στρατηγικά λιμάνια του Νομού, τα υδροπλάνα, οι μαρίνες, η μεταφορά της ιχθυόσκαλας της Χαλκίδας, έργα υποδομών σε μεγάλα λιμάνια στρατηγικής σημασίας, τα νέα δρομολόγια από τα λιμάνια της Κύμης και της Καρύστου, η ολοκλήρωση των διαδικασιών για το λιμάνι στο Κυμάσι και μία σειρά δράσεων σηματοδοτούν τη διαδρομή της νέας διοίκησης του Οργανισμού κερδίζοντας το μεγάλο στοίχημα, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκαν τα έργα στην παραλία Λευκαντίου

Ολοκληρώθηκε την π. Παρασκευή το έργο «Αποκατάσταση υφιστάμενων υποδομών κοινοχρήστου χώρου παραλιακού μετώπου Λευκαντίου, Δ.Ε. Ληλαντίων, Δήμου Χαλκιδέων, κατόπιν της θεομηνίας της 8ης και 9ης-08-2020», το οποίο περιλάμβανε:

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ