ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ08062021

Πεμ, 05 Αυγ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Η "Νήσος Εύβοια Regatta 2020" θέλει προβολή και καθιέρωση

Η "Νήσος Εύβοια Regatta 2020" θέλει προβολή και καθιέρωση

Η Οργανωτική Επιτροπή της "ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020", οργανώνει Δευτέρα ώρα 14.00, Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο κτίριο του Επιμελητηρίου Εύβοιας (2ος όροφος) από Εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής, των Οργανωτών και των Συνδιοργανωτών με θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020".

Θυμίζουμε ότι η “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020”  διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας και το ΣΑΜΕΕ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.
Στην πόλη της Χαλκίδας με τις δύο γέφυρες γίνεται η εκκίνηση του αγώνα. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Παράκτια ιστιοδρομία απόστασης 25 NM στις 2 Αυγούστου.
Η δεύτερη παράκτια ιστιοδρομία απόστασης 35 NM θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου. Περιλαμβάνει βαθμολογική πόρτα και ο τερματισμός των σκαφών θα είναι στον όρμο Καράβου Αλιβερίου.
Ο τερματισμός της 3ης Παράκτιας Ιστιοδρομίας απόστασης 30 NM, θα είναι στις 5 Αυγούστου στον Όρμο Αλμυροποτάμου.
Ενώ το Σάββατο 8 Αυγούστου θα διεξαχθεί Inshore Ιστιοδρομία στον Όρμο Καρύστου απόστασης 15 NM.
Στόχος των συνδιοργανωτών μέσα από τη διοργάνωση και την προβολή του αγώνα είναι η ανάδειξη των φυσικών ομορφιών του νησιού και της κουλτούρας του, η ανάπτυξη της ευβοϊκής εξωστρέφειας και η ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας της Εύβοιας.