ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ05302020

Παρ, 29 Μαϊ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Γίνεται την Κυριακή για πέμπτο χρόνο με στόχους τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την εξωστρέφεια της πόλης

Είναι μια παγκόσμια τάση: Πόλεις με γέφυρες να διοργανώνουν Μαραθώνιους που πολύ γρήγορα γίνονται φημισμένοι και προσθέτουν φήμη και κύρος στην κάθε διοργανώτρια πόλη. 

Η Χαλκίδα, πόλη με δυο γέφυρες,  πολύ σωστά αποφάσισε να διοργανώνει τον δικό της Μαραθώνιο, ο οποίος χρόνο με το χρόνο είναι όλο και πιο σπουδαίος.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν ολόκληρη η πόλη θα ζήσει την γιορτή του Chalkida Bridges Marathon που είναι ένας μαραθώνιος φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ο οποίος στην μεγάλη του διαδρομή (12 χλμ.) περιλαμβάνει και τις δύο γέφυρες της Χαλκίδας (υψηλή και συρταρωτή) ενώ έχουν δημιουργηθεί και πιο εύκολες διαδρομές 5 και 1 χιλιομέτρου αντίστοιχα ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Αυτή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 λοιπόν, στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παρέμβασης διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, ο «5ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου - Chalkida Bridges Marathon», από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας).
Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, τον Οκτώβριο του 2017, έλαβαν μέρος στο Chalkida Bridges Marathon, περισσότερα από 3000 άτομα και φέτος γίνεται προσπάθεια η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνa με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
-Στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου
-  Στα Γραφεία του Αθλητικού Τμήματος του ΔΟΑΠΠΕΧ (Μέγαρο Κότσικα  Φαρμακίδου 15 _ ισόγειο), έως την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 1500.
-  Στο περίπτερο του αγώνα  τις απογευματινές ώρες στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου.
- Στην Γραμματεία του αγώνα το Σάββατο 13 Οκτωβρίου από ώρα 0900 εως 1430 και από 1700 έως 2100 Κότσικα  Φαρμακίδου 15 _ ισόγειο)
- Στην Γραμματεία του αγώνα την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και έως 1 ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος.
- Στο Αθλητικό Τμήμα του ΔΟΑΠΠΕΧ : 2221351136 ή 128, Φαρμακίδου 15, Δημαρχείο Χαλκίδας.
Το Σύνθημα του Δήμου για φέτος είναι: "Μικροί και Μεγάλοι, συμμετέχουμε και τρέχουμε στη Χαλκίδα. Τρέχουμε για φιλανθρωπικό σκοπό!"