ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ10222018

Δευ, 22 Οκτ 2018 4pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Ο ΔΟΑΠΠΕΧ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Ο ΔΟΑΠΠΕΧ

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη

Σήμερα στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αρτάκης [Δημαρχιακό μέγαρο– Κωνσταντινουπόλεως 80], Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Κατάρτιση προγράμματος χρήσης Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας Μίσθωσης καντίνας του δημοτικού κολυμβητηρίου «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ». Περί πρακτικού συνεδριάσεως επιτροπής επιλογής καλλιτεχνικού και διδακτικού προσωπικού για τη λειτουργία της δημοτικής σχόλης μπαλέτου. Αίτημα του Ξενοδοχείου Olympic Star για χρήση Δημοτικού κολυμβητηρίου Χαλκίδας. Παραχώρηση χώρου στον Α.Ο. Χαλκίς για την λειτουργία καντίνας την 15/4 στα πλαίσια εκδήλωσης με τους «Γιατρούς του Κόσμου». Παραχώρηση χώρου για γραφεία στο τμήμα κολύμβησης Ευβοϊκού ΓΑΣ. Αποδοχή τακτικής επιχορήγησης από τον Δήμο Χαλκιδέων μηνός Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ