ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ10072022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Η Υφυπουργός Εξωτερικών Σλοβακίας στην Περιφέρεια

Η Υφυπουργός Εξωτερικών Σλοβακίας στην Περιφέρεια

Πρόκειται για μια από τις χώρες που μας βοήθησαν στις πυρκαγιές

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης υποδέχθηκαν στο διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας την Υφυπουργό Εξωτερικών της Σλοβακίας Ingrid Brocková, την Πρέσβειρα Iveta Hricova και συνεργάτες τους.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγο καιρό μετά την πυρκαγιά της βόρειας Εύβοιας και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ευχαρίστησε καταρχάς την Υφυπουργό για την ουσιαστική βοήθεια στην αντιμετώπιση του καταστροφικού φαινομένου με την αποστολή ισχυρής πυροσβεστικής δύναμης.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης συζητήθηκαν ζητήματα, όπως η παγκόσμια υγειονομική κρίση και οι επιπτώσεις στην Οικονομία, ενώ διερευνήθηκαν οι δυνατότητες για την προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων και την προσέλκυση τουριστών με αμοιβαίο όφελος.

Ακολούθησε ανταλλαγή συμβολικών δώρων και η δέσμευση της ενθάρρυνσης της συνεργασίας Περιφερειών της Σλοβακίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στους άξονες που συζητήθηκαν.

«Η Σλοβακία ήταν από τις χώρες που στάθηκαν στο πλευρό μας με πολυμελή πυροσβεστική δύναμη. Είχα σήμερα την ευκαιρία να προσκαλέσω τους πυροσβέστες, μέσω της υφυπουργού, να επιστρέψουν στη βόρεια Εύβοια ως τουρίστες, για να διαπιστώσουν ότι η ομορφιά του τόπου μας είναι ανεξάντλητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ