ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ08062021

Πεμ, 05 Αυγ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Να προστατευθεί το κτίριο της Σχολής Δημοκρίτου

Να προστατευθεί το κτίριο της Σχολής Δημοκρίτου

Συνάντηση Κουφού -Γεροντίτη στην Αστυνομική Διεύθυνση

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας κ. Κωνσταντίνο Κουφό επισκέφτηκε ο Προέδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, συνοδευόμενος από τον Οικονομικό Επόπτη κ. Σπύρο Κουτσαύτη.
Βασικός σκοπός της επίσκεψης που συντελέστηκε σε ένα εξαιρετικό κλίμα, τέθηκε αρχικά, η ανάπτυξη μιας επωφελούς συνεργασίας των δύο Φορέων προς την κατεύθυνση εξυγίανσης και φύλαξης της σχολής Δημόκριτου, Ιδιοκτησίας Επιμελητηρίου, ως μια αρχική πρωτοβουλία του Φορέα σε ένα πλαίσιο εξωραϊσμού και ευπρεπισμού του χώρου συνεπώς και της περιοχής, αλλά και σε ένα πλαίσιο για την εδραίωση ενός περιβάλλοντος και ενός κλίματος υψηλότερης ασφάλειας των περιοίκων πολιτών.
Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε να υλοποιηθεί παρέμβαση της Αστυνομίας για την εκκένωση της Σχολής, από διάφορους – μόνιμους και μη – καταληψίες του χώρου.
Επιπλέον να αναπτυχθούν άμεσα δυναμικότερες ενέργειες και δράσεις επαρκούς αστυνομικής επιτήρησης της.
Πέραν αυτών εξετάστηκαν τρόποι αμεσότερης και πιο εποικοδομητικής συνεργασίας των δυο Φορέων σε θέματα που εμπίπτουν σε κοινούς χώρους δράσεις αυτών, όπως σε θέματα τοπικής επιχειρηματικότητας και γενικότερου περιβάλλοντος αυτής, με στόχο την από κοινού περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων και την ενδυνάμωση της επισκεψιμότητας της Ευβοίας.