ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ09192020

Παρ, 18 Σεπ 2020 6pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Στο αρχείο η δικογραφία για την Τράπεζα Ευβοίας

Στο αρχείο η δικογραφία για την Τράπεζα Ευβοίας

Η εκκαθαρίστρια εταιρεία PQH, δεν κατέθεσε εμπρόθεσμα την αξίωση συνέχισης της ποινικής δίωξης

Αρχειοθετήθηκε με (το υπ' αριθμόν 119/2020) βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, η δικογραφία που είχε σχηματιστεί κατά 24 στελεχών και δανειοληπτών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας, κατηγορουμένων για απιστία από κοινού και κατ' εξακολούθηση.
Συγκεκριμένα, με βάση τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα που απαιτεί έγκληση του παθόντα για την κατηγορία της απιστίας σε βάρος τραπεζικού ιδρύματος (Ν. 4619/2019 άρθρο 405) και δεδομένου ότι η εκκαθαρίστρια εταιρία PQH δεν κατέθεσε στην εμπρόθεσμη διορία της 18ης Μαρτίου 2020, την απαιτούμενη σχετική δήλωση πρόθεσης συνέχισης της ποινικής δίωξης -που είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτα-, η αναγγελθείσα ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων κηρύχθηκε απαράδεκτη και παύεται.
Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων είχαν γνωστοποιήσει αρμοδίως ότι δεν υποβλήθηκε η απαιτούμενη έγκληση και ως εκ τούτου η δικογραφία που είχε ήδη περαιωθεί με "τυπικές" κλήσεις, δεν δικαιολογεί το να εκκρεμεί.