ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ09192020

Παρ, 18 Σεπ 2020 6pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Παγάνα χοίρων και αγριόχοιρων

Παγάνα χοίρων και αγριόχοιρων

Στα πλαίσια της δίωξης ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων σε αγροτικές και λοιπές περιοχές, σας γνωρίζουμε ότι την 11η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί δίωξη με τη μέθοδο της παγάνας στην ευρύτερη περιοχή των Τ.Κ. Πολιτικών, Καμαρίτσας, Νεροτριβιάς και στις δασικές θέσεις «Άγιος» και «Θεοτόκος» του Δ. Διρφύων-Μεσσαπίων από αρμόδια συνεργεία κυνηγών παρουσία υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας και Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων.

Η περιοχή που θα λάβει χώρα η δίωξη βρίσκεται μεταξύ της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού Πολιτικών με κατεύθυνση τους Αγ. Αναργύρους Τ.Κ. Καμαρίτσας και με κατεύθυνση της Θεοτόκο Τ.Κ. Νεροτριβιάς και στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας - Αιδηψού μέχρι τη Δ.Θ. «Άγιος» Τ.Κ. Καμαρίτσας.
Η επιχείρηση θα ξεκινήσει στις 05:30 π.μ. από τη θέση ««Σούδες» Τ.Κ. Πολιτικών (έναντι πρατηρίου BP) και θα περατωθεί περίπου στις 12:00 μ.μ. στην ευρύτερη προαναφερθείσα περιοχή.
Παρακαλούνται οι πολίτες και οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων Τροχαίας και Αστυνομίας κατά το χρονικό διάστημα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ