ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ08102020

Σαβ, 08 Αυγ 2020 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μόνιμος στόχος το παγκάρι στην Παναγιά Οξυλιθιώτισσα

Μόνιμος στόχος το παγκάρι στην Παναγιά Οξυλιθιώτισσα

Κλέβοντας μια εκκλησία...

Πιστή που ανέβηκε να προσκυνήσει στην Παναγία την Οξυλιθιώτισσα, στον Οξύλιθο, διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν παραβιάσει το παγκάρι – χρηματοκιβώτιο του Ιερού Ναού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Γεώργιος Νάνος ο οποίος πήγε στην εκκλησία και διαπίστωσε και ο ίδιος τη ζημιά που είχε γίνει στο παγκάρι.
«Είναι η πρώτη φορά που παραβιάζουν το παγκάρι-χρηματοκιβώτιο που έχουμε τοποθετήσει στο Ναό», είπε ο πατήρ Γεώργιος αποκαλύπτοντας ότι «αλλάξαμε το παγκάρι της εκκλησίας πολλές φορές γιατί παραβίαζαν συνέχεια τα λουκέτα.
Τοποθετήσαμε παγκάρι –χρηματοκιβώτιο και σήμερα διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι κατάφεραν να το διαρρήξουν και αυτό. Πρέπει να ήταν πάνω από δυο άτομα για να τα καταφέρουν. Ειδοποίησα και ήρθε η αστυνομία η οποία αφού ερεύνησε το χώρο, μας είπε να κάνουμε μήνυση κατά αγνώστων».