ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ08072020

Πεμ, 06 Αυγ 2020 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των Συνοδών έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των Συνοδών έργων

Άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Στεφάνου και ρύθμιση της κυκλοφορίας μόνο για αύριο Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκαν από τους υπευθύνους.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των εργασιών, που πραγματοποιούνται για την κατασκευή των αγωγών αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων του έργου “Συνοδά έργα υποδομών – δικτύων Νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας”, ο Δήμος Χαλκιδέων, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα προχωρήσει στις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
1. Από το απόγευμα της Τρίτης  5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και επαναφορά των ρευμάτων κυκλοφορίας στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Στεφάνου στην πρότερη ροή τους.
2. Ειδικά και μόνο για την ημέρα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, από το πρωί έως και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα γίνει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος εξόδου προς Αθήνα στον κυκλικό κόμβο, προκειμένου να εκτελεσθούν έργα μετατόπισης του αγωγού Φυσικού Αερίου της ΔΕΔΑ. Όσοι επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Αθήνα, θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας προς τις οδούς:  
•  Αρεθούσης (από κυκλικό κόμβο έως οδό 28ης Οκτωβρίου/ Σκύρου)
•   Σκύρου (από οδό Αρεθούσης/28ης Οκτωβρίου έως οδό Αντιγόνου – κυκλική πλατεία)
•   Αντιγόνου (από οδό Σκύρου-κυκλική πλατεία έως οδό Ν. Καραγιάννη)
•   Ν. Καραγιάννη (από οδό Αντιγόνου έως Λεωφόρο Αυλίδος)
•   Λεωφόρος Αυλίδος (από οδό Ν. Καραγιάννη έως έξοδο για Αθήνα)
•   Έξοδος για Αθήνα (από Λεωφόρο Αυλίδος έως το δρόμο Χαλκίδας – Αθήνας μέσω της Υψηλής Γέφυρας)