ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι07052022

Παρ, 01 Ιουλ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γ. Μαρίνος: Γιατί καθυστερήσεις στη Γέφυρα των Φύλλων;

Γ. Μαρίνος: Γιατί καθυστερήσεις στη Γέφυρα των Φύλλων;

Σημαντική ήταν η παρέμβαση του Γιώργου Μαρίνου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων των Φύλλων Εύβοιας που είναι ακόμη αποκομμένοι, ένα χρόνο μετά την πλημμύρα του Αυγούστου 2020,  και απαιτούν την αποκατάσταση της γέφυρας.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Μαρίνο, το  Κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδας έχει θέσει επανειλημμένως το θέμα στη Βουλή, στα υπουργεία, στο δήμο, στην περιφέρεια. 

Μιλώντας θα πει: "Για έργα που αφορούν τα μεγάλα συμφέροντα μπορούν να βγάλουν τις άδειες και τις δημοπρατήσεις μέσα σε μία βδομάδα. Κι όταν αφορούν τις λαϊκές ανάγκες μπορεί να περάσει πενταετία δεκαετία. Γιατί δεν έγιναν έργα ούτε μετά την καταστροφική πλημμύρα του 2009. Αναζητούσαν τώρα, ένα χρόνο μετά τη πλημμύρα του 2020 που θρηνήσαμε νεκρούς, τις μελέτες! καμία εμπιστοσύνη!

Έχουμε Σεπτεμβρη. Υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας. Με τη νέα τεχνολογία που υπάρχει τέτοια έργα μπορεί να γίνουνε -μας διαβεβαίωσαν και μηχανικοι- σε τέσσερις μήνες. Σηκώνουν ουρανοξύστες σε ένα χρόνο. Δεν μπορούν να τα φτιάξουνε; Αλλά η πολιτικη τους είναι βαθιά αντιλαϊκή.
Και έχουν όλοι ευθύνες. Από αυτή τη σκοπιά θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε και στη βουλή και στα υπουργεία και στην περιφέρεια και στο δήμο και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να αναδειχτούν τα δικά σας τα αιτήματα και να γίνει αποφασιστική διεκδίκηση για να έχουμε αποτέλεσμα να λυθεί το πρόβλημα της γέφυρας των φύλλων και να παρθούν ουσιαστικά αντιπλημμυρικά έργα στο Λήλα ποταμό και στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων”>