ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09262021

Παρ, 24 Σεπ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με οργανωτική ευθύνη το φετινό Φεστιβάλ ΚΝΕ

Με οργανωτική ευθύνη το φετινό Φεστιβάλ ΚΝΕ

Όλα είναι έτοιμα για ένα νέο λειτουργικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Το φεστιβάλ, ξεκινά και στην περιοχή της Χαλκίδας το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 με τους νεολαίους διοργανωτές να αναφέρουν:  

"Καλούμε τη νεολαία και το λαό της περιοχής, όλης της Στερεάς και της Εύβοιας, με τη συμμετοχή τους στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που μας κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλουμε δυναμικό μήνυμα “οργανωμένης απειθαρχίας” στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών".

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: "Ιδιαίτερα καλούμε και από αυτό το βήμα το λαό και τη νεολαία της περιοχής της Κεντρικής Εύβοιας, το λαό της Χαλκίδας, τους κατοίκους του Ληλαντίου, της Ν. Αρτάκης, των Ψαχνών, να συμμετάσχουν μαζικά στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ της Χαλκίδας το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Δέλτα, τώρα να δυναμώσουν τον αγώνα για άμεσα μέτρα προστασίας της ζωής και του βίου τους, για να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες, για άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας"
ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ
Η πρόσβαση στους χώρους των Φεστιβάλ θα γίνεται ελεγχόμενα, με τις “πύλες” του Φεστιβάλ να ανοίγουν 2 ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.
Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.