ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι09222020

Τρι, 22 Σεπ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Λύθηκε το πρόβλημα των δασωμένων αγρών Εύβοιας

Λύθηκε το πρόβλημα των δασωμένων αγρών Εύβοιας

Τι είπε ο Βαγγέλης  Αποστόλου σε συναντήσεις του στην Στενή

Επίσκεψη σε πολλά χωριά της περιοχής Διρφύων, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα της ερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Ειδικά στη συνάντηση με κατοίκους της Στενής, έγινε μια διεξοδική συζήτηση για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα. Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε και στις δυνατότητες της περιοχής, με χαρακτηριστικότερη αυτή της ανάπτυξης του αγροτουρισμού, μια ειδική μορφή τουρισμού υπαίθρου, που μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υποδοχής και φιλοξενίας ή και εστίασης, που σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή, αλλά και µε τη λαϊκή παράδοση και την πολιτιστική του κληρονομιά. 
Μπορούμε λοιπόν να έχουμε στην περιοχή συμπληρωματικά με την υπάρχουσα δραστηριότητα κι αυτή τη μορφή τουρισμού, που πρόσφατα θεσμοθετήθηκε για να μπορεί και να χρηματοδοτείται.
Επίσης με πρόσφατη  ρύθμιση λύθηκε το πρόβλημα των δασωμένων αγρών της περιοχής. Εκτάσεις μέχρι 30 στρέμματα ανεξάρτητα αν σήμερα έχουν την μορφή του δάσους, αν το 1945 είχαν αγροτική μορφή έχουν το δικαίωμα να μετατραπούν σε αγροτικές.