ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ07102020

Πεμ, 09 Ιουλ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ακροδεξιά πρέπει να απομονωθεί

Η ακροδεξιά πρέπει να απομονωθεί

Εκδήλωση με Κούλογλου και Χριστοδουλοπούλου στην Χαλκίδα

Η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη ήταν το κύριο θέμας ημερίδας που πραγματοποιήθηκε Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, από τους Βουλευτές και τη Νομαρχιακή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ, εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας με κύριους ομιλητές το Δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέλιο Κούλογλου και τη Νομικό – Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Παρουσιάστηκαν τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και με βάση τα Ελληνικά δεδομένα οι λόγοι και οι πολιτικές που οδήγησαν τα τελευταία χρόνια στην άνοδο φασιστικών – ακροδεξιών σχηματισμών, οι ρητορικές που χρησιμοποιούν προκειμένου να προσελκύσουν τα κοινωνικά στρώματα αλλά και οι τρόποι με τους οποίους οι δημοκρατικές δυνάμεις μπορούν να τους αντιμετωπίσουν.
Η χώρα μας, παρά την πολυετή κρίση που αντιμετωπίζει και το μεγάλο αντίκτυπο που αυτή έχει σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας και παρά το μεγάλο αριθμό προσφύγων που φιλοξενεί, δίνει το παράδειγμα στην Ευρώπη για το πώς οι δυνάμεις της ακροδεξιάς μπορούν να περιθωριοποιηθούν και να μην αποτελούν κίνδυνο για τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. 
Όμως και στην Ευρώπη είναι υποχρέωση όλων των δημοκρατικών πολιτών η συμμετοχή τους στις επικείμενες Ευρωεκλογές όπως επίσης είναι υποχρέωση της Αριστεράς η δημιουργία ενός ισχυρού δημοκρατικού μετώπου μέσω ευρύτερων προοδευτικών συγκλίσεων ώστε όλοι μαζί να προασπίσουμε τη δημοκρατία και τις ανθρωπιστικές αξίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ