ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ02062023

Δευ, 06 Φεβ 2023 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Εκτός παράταξηε Βάκα η Σοφία Χονδρογιάννη

Εκτός παράταξηε Βάκα η Σοφία Χονδρογιάννη

Η Έλενα Βάκα διαγράφει από την παράταξη και παύει από τη θέση της Αντιδημάρχου Υγείας, Πρόνοιας, Δημόσιας Υγιεινής και Εθελοντισμού του Δήμου Χαλκιδέων τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Σοφία Χονδρογιάννη.
Σύμφωνα με την απόφαση που έχει δημοσιοποιηθεί, η κ. Σοφία Χονδρογιάννη:
 
1. Κατ’ επανάληψη έχει αμφισβητήσει τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής και την αποτελεσματικότητά της, δημοσίως κατά την άσκηση των καθηκόντων της, όπως επίσης έχει αμφισβητήσει και την προσφορά όλων των 45 Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Χαλκιδέων, λέγοντας συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική συνέντευξη ”γιατί τον πήρα την τρίτη χρονιά της Δημοτικής Αρχής τον εθελοντισμό, από τη στιγμή που κανείς από τους 45 άλλους αιρετούς δεν έχει ασχοληθεί ούτε μισή ώρα εθελοντικά”.
2. Η συμπεριφορά της καθίσταται αντίθετη με τις αρχές και τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το κλίμα συνεργασίας.
3. Διαπιστώνεται σοβαρό θέμα παντελούς διάθεσης συνεργασίας με τη Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα του Δημάρχου, από πλευράς Αντιδημάρχων.
 
Μετά την ανωτέρω απόφαση, θα ακολουθηθεί από τη Δήμαρχο η προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία, για τη διαγραφή της ανωτέρω Δημοτικής Συμβούλου από μέλος της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε».