ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08132022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ «Άφησε όλη την Εύβοια στα χέρια του ΜΠΕΝΟΥ»

«Άφησε όλη την Εύβοια στα χέρια του ΜΠΕΝΟΥ»

Γράφει ο Δρ. Νίκος Παπανδρέου. 

Πρώην Νομάρχης Εύβοιας και Πρώην Βουλευτής ΝΔ: "Είναι η είδηση που κυριάρχησε στον τύπο της Εύβοιας αυτή την Εβδομάδα. 
Με απόφαση του Περιφερειάρχη κου Σπανού και επίσημα πλέον η παράδοση της Εύβοιας και μάλιστα, όχι μόνο της Β-Κεντρικής για «Ανασυγκρότηση», αλλά ολόκληρης της Εύβοιας. Ο Περιφερειάρχης παρέδωσε τον Χωροταξικό και Πολεοδομικό Σχεδιασμό του Νησιού μας στα χέρια του κου ΜΠΕΝΟΥ και των χορηγών του, με τη σύμφωνη γνώμη και της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας στις 20-1-2022, παρά την σφοδρή αντίδραση σύσσωμης της Αντιπολίτευσης. Η απόφαση αυτή είναι, όχι μόνο περίεργη, αλλά πολύ ύποπτη και παράνομη.

Κατά το Σύνταγμα και σύμφωνα με πάγια Νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός σχεδιασμός ανήκει στον σκληρό πυρήνα του κράτους (Περιφέρειες, Δήμοι). Το πλέον ύποπτο είναι, ότι ορίστηκε Επιτροπή από την Περιφέρεια που θα επιβλέπει μόνο την Χρονική εκτέλεση της Μελέτης και όχι την ίδια την Μελέτη, όπως γίνεται συνήθως. Δηλαδή, όλοι οι φορείς και οι κάτοικοι δεν θα έχουν γνώση για το MASTER PLAN που αφορά τη Ζωή τους και το ΜΕΛΛΟΝ τους, παρά ο ΜΠΕΝΟΣ και οι Εντολείς του. Με απλά λόγια, θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα έχει ξεπουληθεί το Σύμπαν. Τακτική πολύ γνωστή στον ΜΠΕΝΟ που με την Μέθοδο των Μελετών του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» παρακάμπτει τη Νομοθεσία. Παράκληση προς τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια της Εύβοιας, το Τ.Ε Ευβοίας και όλους τους Συμπολίτες μας για Επαγρύπνηση, γιατί κάτι Μαγειρεύεται πάλι εις βάρος του Νησιού μας".