ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ05292022

Παρ, 27 Μαϊ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Πολεοδομική ένταξη του Αλιβερίου

Πολεοδομική ένταξη του Αλιβερίου

Ένα χρόνιο πρόβλημα του Αλιβερίου, επιτέλους λύεται με την πράξη εφαρμογής, που δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να αξιοποιήσουν τις ιδιοκτησίες τους. 

Καλούνται οι ιδιοκτήτες, των οποίων τα (ακίνητα), βρίσκονται εντός της παραπάνω Πολεοδομικής μελέτης, να λάβουν γνώση του Σχεδίου και των Κτηματολογικών Πινάκων της Πράξης Εφαρμογής.
 
Η Ανάρτηση θα γίνει σε χώρο που διαθέτει ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, επί της Γωνίας των Οδών Λεβ. Γαλανού & Αν. Ζώμα και οι ώρες κοινού θα είναι τις Εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 έως ώρα 13:00 με καταληκτική Ημερομηνία την 31/08/2021.
 
Η Πράξη Εφαρμογής της Πολεοδομικής Ενότητας ΙΙ του Αλιβερίου βρίσκεται σε εκκρεμότητα για 30 χρόνια με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της οικιστικής ανάπτυξης όλης της περιοχής. Με την ολοκλήρωση της θα καθοριστούν οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι ( Διοικητήριο, Σχολεία, πλατείες κ.λπ.) και θα επιτραπεί η δόμηση καθώς τα αγροτεμάχια μετατρέπονται σε οικόπεδα.