ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ06022023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Στόχος η σωστή οργάνωση

Στόχος η σωστή οργάνωση

Προχωρά η απόκτηση σύγχρονων εξοπλισμών στο Δήμο Μαντουδίου

Παρουσία του Δημάρχου Γ. Τσαπουρνιώτη, του Αντιδημάρχου Γ. Σταμούλου, του Αντιδημάρχου Α. Λιάσκου και του προέδρου του Δ.Σ Σ. Κουτσουρά, η εταιρία UNITRACK παρέδωσε στον Δήμο, έναν καινούριο εκσκαφέα - φορτωτή JCB, χρηματοδοτούμενο από το προγράμμα Φιλόδημος ΙΙ, αξίας 95.750€. 
Είναι το δεύτερο νέο μηχάνημα, στα 2 χρόνια διοίκησης της Ώρας Ανόδου», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Σταμούλος.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Τσαπουρνιώτης έχει πει για τους εξοπλισμούς του Δήμου: "Βρήκαμε μία μελέτη από την προηγούμενη δημοτική αρχή, την οποία τρέξαμε, την αξιοποιήσαμε. Μετά από πολύ κόπο, από πολλή δουλειά καταφέραμε και βάλαμε πέντε συστήματα υπόγειων κάδων στην πόλη της Λίμνης.

Επίσης, κάναμε προμήθεια 600 καινούργιους πλαστικούς κάδους. Επισκευάσαμε όλα τα παλιά απορριμματοφόρα που είχαμε. Γιατί το Σεπτέμβρη του 2019 που αναλάβαμε λειτουργούσαν 2,5 απορριμματοφόρα και αυτά χωρίς καύσιμα.

Σήμερα έχουμε σε λειτουργία επτά απορριμματοφόρα. Κάναμε προμήθεια μέσα από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και ένα καινούργιο απορριμματοφόρο, το οποίο και αυτό έχει μπει στη δουλειά.

Έχουμε μελέτη για 44 υπόγειους κάδους οι οποίοι κάδοι αυτοί θα είναι πράσινες γωνιές και θα είναι και για βιοαπόβλητα. Και θα καταθέσουμε και μελέτη για δυο νέα απορριμματοφόρα ακόμα"