ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ05182022

Τρι, 17 Μαϊ 2022 9pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο

Σήμερα και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Χαλκιδέων, που θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
 
1. Περί έκδοσης ψηφίσματος για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κατόπιν του από 10/3/21 αιτήματος της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».
2. Περί ορισμού εκπροσώπου για την συγκρότηση επιτροπής για θέματα ανέλκυσης απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.
3. Περί αντικατάστασης γραμματέως στην Επιτροπή Διαβούλευσης (υπ. αρ. 247/19 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου).
4. Περί αντικατάστασης γραμματέως και ορισμού αναπληρωτή Προέδρου στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών εκποίησης ή εκμίσθωσης ή μίσθωσης πραγμάτων και ακινήτων (υπ. αρ. 214/20 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου).
5. Περί αποδοχής – Α΄ κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Μονάδων Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
6. Περί απολογισμού έτους 2020 και προγραμματισμού έτους 2021 του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.
7. Περί ορισμού εκπροσώπου για τη συγκρότηση Α΄/βάθμιων Συμβουλίων Επιθεώρησης Θεάτρων Κινηματογράφων Π.Ε. Ευβοίας.