ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ04142021

Τρι, 13 Απρ 2021 5pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Βαρυσήμαντη παρέμβαση της Έλενας Βάκα σε τηλεημερίδα για τα ελληνικά νησιά - Η Χαλκίδα επιλογή για μόνιμη εγκατάσταση

 
Η Εύβοια είναι ένας ευλογημένος τόπος ο οποίος όταν γίνουν και τα αναγκαία έργα υποδομής θα γνωρίσει πρωτόγνωρη ανάπτυξη. 
Αυτό ήταν το κεντρικό νόημα παρέμβασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα στο Διαδικτυακό Forum “Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021”.
 
Το σημαντικό αυτό event,  πραγματοποιήθηκε, με συντονιστή τον Διευθυντή του ITN News και CEO της Mact Media Group, δημοσιογράφο Γεώργιο Καραχρήστο και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών. 
Σκοπός του Forum είναι η ανάδειξη των νησιωτικών τουριστικών προορισμών, ώστε να ανιχνευθούν και να επισημανθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε νησιού. Η Δήμαρχος Χαλκιδέων, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα, περιέγραψε ένα πλήθος πλεονεκτημάτων της Εύβοιας και της Χαλκίδας που την καθιστούν σπουδαίο τουριστικό προορισμό όλο των χρόνο (τεσσάρων εποχών).
 
Ακόμη αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια στην Χαλκίδα παρατηρείται πλέον το φαινόμενο να αυξάνεται η μόνιμη εγκατάσταση ανθρώπων και οικογενειών. "Αυτή η επιλογή οφείλεται στο γεγονός ότι αξίζει κάποιος να ζει στη Χαλκίδα" εξήγησε. Είπε ακόμη: 
 
- Η Εύβοια είναι σε κοντινή απόσταση όχι μόνο με την πρωτεύουσα αλλά σε όλη την Ελλάδα αφού βρίσκεται στο κέντρο της χώρας.
- Η παράκαμψη Χαλκίδας θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσέλευση επισκεπτών
- Οι δυο γέφυρες της Χαλκίδας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όπως πλεονέκτημα είναι και οι θαλάσσιοι οδοί απέναντι σε Αττική, Φθιώτιδα. Σύντομα και με Κυκλάδες.
- Το μορφολογικό γεωγραφικό τοπίο της Εύβοιας έχει ΟΛΗ την Ελλάδα σε εικόνες. Παραλίες, πράσινο, βουνά, καταρράκτες, αρχαιότητες, μοναστήρια, φημισμένα τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα συνδυάζουν μια μαγευτική πραγματικότητα για το νομό στον οποίο ανήκει και η υπέροχη Σκύρος
- Η τοπική κοινωνία προσπαθεί να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες μας με νέους θεσμούς όπως η Reggata, οι περιπατητικές διαδρομές, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις, η δυναμική της Αιδηψού κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ