ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ05072021

Παρ, 07 Μαϊ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Οι δικηγόροι Χαλκίδας ακούν τα αιτήματα σας

Οι δικηγόροι Χαλκίδας ακούν τα αιτήματα σας

Από την 23η Οκτωβρίου 2020 και κάθε Παρασκευή, από ώρα 13:00 μ.μ. έως 14:00 μ.μ., καθιερώνεται ώρα ακρόασής τους σε εβδομαδιαία βάση στον χώρο των γραφείων του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας (επί των οδών Δούνα και Βαρατάση), εξαιρουμένου του χρονικού διαστήματος των δικαστικών διακοπών.

Κατά την διάρκεια της ώρας ακρόασης δύνασθε να απευθύνετε ενώπιον του εκάστοτε μέλους του Δ.Σ οποιοδήποτε αίτημα/πρόταση αναφορικά με θέματα της δικαστηριακής πρακτικής και τυχόν δυσλειτουργίες που αντιμετωπίζουμε άπαντες διαρκούσης της δικηγορικής καθημερινότητας στην περιφέρεια του Πρωτοδικείου μας.
Εν συνεχεία το ορισθέν ως υπεύθυνο εκ του Δ.Σ. μέλος θα υποχρεούται όπως προωθήσει προς επίλυση τα σχετικά ζητήματα που τίθενται στις προσεχείς συνεδριάσεις του Δ.Σ. αποσκοπώντας το συντομότερο δυνατόν στην διευθέτησή τους.
Τα παραπάνω αποφασίστηκαν ομόφωνα κατά την 11η/04-06-2020 συνεδρίαση του Δ.Σ.