ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ10272021

Τρι, 26 Οκτ 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ

Ο Δήμος Κύμης - με τρια καταστήματα - ήδη αντιδρά ώστε να μη μείνει μόνο ένα

Σαρωτικό κλείσιμο των περισσότερων καταστημάτων της στην Εύβοια ετοιμάζουν τα ΕΛΤΑ δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας στις τοπικές κοινωνίες. Συγκεκριμένα τα ΕΛΤΑ προσανατολίζονται να κλείσουν ΟΛΑ τα καταστήματα, αφήνοντας μόνο ένα σε κάθε Δήμο. Αυτό σημαίνει ταλαιπωρία των συναλλασσομένων, δεδομένου ότι οι Δήμοι έχουν μεγάλη έκταση πια, αλλά και απολύσεις υπαλλήλων.
 
Για παράδειγμα, στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου λειτουργούν αυτή την ώρα τρια καταστήματα ΕΛΤΑ. Ένα στο Αλιβέρι, ένα στο Αυλωνάρι και ένα στην Κύμη. Λόγω της ιδιομορφίας του δήμου και των μεγάλων αποστάσεων, θα πρέπει να παραμείνουν ως έχουν. Να μη γίνει καμία συγχώνευση, να μη μείνει δηλαδή μόνο ένα, αυτό στο Αλιβέρι.
Στην περίπτωση του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, υπάρχει ήδη αντίδραση. Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου το θέμα ήρθε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την π. Παρασκευή.
Ο Αντιδήμαρχος έχει την πλήρη εικόνα αφού επικοινώνησε με τον Πρόεδρο Εργαζομένων του Σωματείου στα ΕΛΤΑ Βαγγέλη Ζέρβα με τον οποίο συζήτησε το θέμα. Στο δημοτικό συμβούλιο ζήτησε να σταλεί ένα κείμενο στα ΕΛΤΑ που θα ενημερώνει ότι είναι απαραίτητη η λειτουργία και των τριών καταστημάτων ΕΛΤΑ, στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.
Συμπολίτευση και αντιπολίτευση τάχθηκαν υπερ της πρότασης του κ. Θεοδώρου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ