ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10062022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Ράμπες σε σχολικές μονάδες της Κύμης

Ράμπες σε σχολικές μονάδες της Κύμης

Η δημοτική αρχή Κύμης Αλιβερίου με συντονισμένες προσπάθειες της Τεχνικής της Υπηρεσίας, κατάφερε την ένταξη στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του έργου «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου», συνολικού προϋπολογισμού 118.420,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης τον Δήμο.

Η δημοτική αρχή έχει καταφέρει από το 2017 που ξεκίνησε το πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών μέχρι σήμερα, να εντάξει έργα σε όλες τις προσκλήσεις του «Φιλόδημος Ι» και Φιλόδημος ΙΙ, επιτυγχάνοντας την ένταξη μεγάλων έργων Αποκαταστάσεις ΧΑΔΑ, Αγορά μηχανημάτων Σ.Μ.Α. Κύμης – Αλιβερίου, αγροτικές οδοποιίες , βιολογικοί καθαρισμοί, Τηλεμετρία, βρεφονηπιακός Σταθμός Κύμης, παιδικές χαρές, αθλητικές υποδομές, γήπεδα κλπ, ενώ με τους ίδιους ρυθμούς και αποτελέσματα αναμένεται και η συνέχεια της προσπάθειας για ένταξη μεγάλων έργων στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών Αντώνης Τρίτσης, που αυτή την περίοδο κατατίθενται προτάσεις ένταξης.