ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ07232021

Παρ, 23 Ιουλ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου ζητά το πρώην Ειρηνοδικείο Αυλωναρίου

Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου ζητά το πρώην Ειρηνοδικείο Αυλωναρίου

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου στη συνεδρίαση της Τετάρτης, περί αίτησης στην Κτηματική Υπηρεσία Ευβοίας για δωρεάν παραχώρηση κατά κυριότητα του πρώην Ειρηνοδικείου Αυλωναρίου στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Στην εισήγησή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ζέρβας, τόνισε ότι το πρώην Ειρηνοδικείο Αυλωναρίου είναι ιδανικό για τη στέγαση του ΚΕΠ Αυλωναρίου και του Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωνάριου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη στέγαση, αλλά και για άλλες κοινωφελείς υπηρεσίες, όπως το ΕΚΑΒ.
Επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος και χειρίστηκε το θέμα μαζί με το Τοπικό Συμβούλιο Αυλωναρίου, έκανε γνωστό ότι μετά από ενέργειές τους η Κτηματική Υπηρεσία, στην οποία και ανήκει το ακίνητο, είναι θετική στο ενδεχόμενο αυτό, αρκεί να έχει στα χέρια της σχετικό αίτημα από το Δήμο και σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, που να ζητά τη δωρεά παραχώρηση, ώστε να την εισηγηθεί στο αρμόδιο Υπουργείο.
Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Αρετή Μπάτσα, Αλεξάνδρα Θαλασσινού και Κώστας Κέκης, χαρακτήρισαν σημαντική την πρωτοβουλία αυτή και έκριναν επιτακτική την ανάγκη αξιοποίησης του ακινήτου, αφού εκτός του οικονομικού οφέλους για το Δήμο, θα είναι και προς όφελος των δημοτών.
Κατόπιν τούτου σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα να αιτηθεί ο Δήμος την δωρεάν παραχώρηση του πρώην Ειρηνοδικείου Αυλωναρίου από την Κτηματική Υπηρεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ