ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ04142021

Τρι, 13 Απρ 2021 5pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Σημαντικές αποφάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης στην Ερέτρια

Σημαντικές αποφάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης στην Ερέτρια

Πολύ καλά πήγε η συνεδρίαση του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο της Ερέτριας με τηλεδιάσκεψη.

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο που όμως δούλεψε καλά και πάρθηκαν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:

Α) Θετική ψήφιση στην αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος, για την ανακατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο Αμαρύνθου. Μια πρόταση που απο τα μέσα Οκτωβρίου, δεν είχε γίνει αποδεκτή.
Β) Ψηφίστηκε η απόλυτη στήριξή στα μέτρα που παίρνει ο Δήμος για την προστασία των συμπολιτών μας και την εκ του προοιμίου συγκατάθεσή μας σε ότι δαπάνες απαιτηθούν στο μέλλον, προς αυτή την κατεύθυνση.
Γ) Θετική ψήφος και για την πρόσληψη ατόμων για τη στήριξη των συμπολιτών μας (ψυχολόγους, νοσηλευτές, οδηγούς κτλ).
Δ) Έγινε αποδεκτό, τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφέρει ο Δήμος στους αδυνάμους κοινωνικά συμπολίτες μας, να προμηθευτούν από τους παραγωγούς του Δήμου, ώστε να υπάρξει τόνωση του πρωτογενές τομέα παραγωγής.
Ε) Αποφασίστηκε να γίνει Εθελοντικό Κάλεσμα σε πολίτες και συλλόγους να συνδράμουν και εκείνοι στη μεγάλη προσπάθεια (π.χ. βυτεία  ιδιωτών για ψεκασμούς κτλπ.).
Ζ) Ψηφίσαμε θετικά για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας και τη δημιουργία εφαρμογών έξυπνης πόλης, κάτι που είναι ψηλά στην ατζέντα της παράταξής μας.
Η) Συζητήθηκε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να γίνει μια ολοκληρωμένη συζήτηση με προτάσεις για την ανόρθωση και ανάταση τόσο των νοικοκυριών όσο και των επαγγελματιών του Δήμου.