ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ05072021

Παρ, 07 Μαϊ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ... ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙΑ!

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ... ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙΑ!

Ο κ. Δημητρόπουλος περιγράφει μια τραγελαφική κατάσταση - Χωρίς όχημα το "Βοήθεια στο Σπίτι"

Χωρίς αυτοκίνητα ή με αυτοκίνητα σαραβαλάκια έχει ξεμείνει ο Δήμος Ερέτριας. Όπως αποκαλύπτει ο δήμαρχος κ. Δημητρόπουλος, στο δήμο είναι χρεωμένα περίπου 60 αυτοκίνητα και 30... αγνώστου ταυτότητας. 
Από τα εν λόγω αυτοκίνητα που είναι καταγεγραμμένα στον Δήμο κυκλοφορούν μόνο τα 15.
Από αυτά, μόνο ένα αυτοκίνητο της Τεχνικής Υπηρεσίας και ένα τζιπ είναι καινούργια, τα υπόλοιπα είναι σαράβαλα και κοστοβόρα στη χρήση.

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος "δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για να ανανεώσουμε αυτά τα αυτοκίνητα".
Πρόβλημα υπάρχει και με το αυτοκίνητο στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που έχει... χαθεί. «Δεν υπάρχει αυτοκίνητο. Πώς θα την κάνουν τη δουλειά τους;
Πριν ένα χρόνο το τράκαραν και ψάχνουμε να βρούμε που είναι…» είπε ο δήμαρχος.
 
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΧ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΠ!
Όμως τα προβλήματα για τα αυτοκίνητα έφτασαν μέχρι το ΚΕΠ του Δήμου. Ο κ. Δημητρόπουλος αποκάλυψε το εξής εκπληκτικό:
«Υπήρχε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών. Αυτή η υπηρεσία αντί να εξυπηρετεί τους πολίτες δημιουργούσε προβλήματα. Έπαιρνε τα έγγραφα για ανανεώσεις διπλωμάτων, για μεταβιβάσεις αυτοκινήτων και τα πετούσε, τα εξαφάνιζε. Αντικαταστήσαμε την υπάλληλο και προσπαθούμε να το βάλουμε σε λειτουργία. Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με τον κόσμο που είχε δώσει τα δικαιολογητικά και δεν έχει κρατήσει αντίγραφα».

ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
Σε ότι αφορά τη ΔΕΥΑΕ ο κ. Δημητρόπουλος είπε ότι έχει ένα χρέος προς τη ΔΕΗ 1.860.000€. Τα βερεσέδια όπως είπε και οι δικαστικές αποφάσεις ανέρχονται στις 350.000€.
Ενώ δεν έχουν γίνει ισολογισμοί από το 2013.
Νομικό Πρόσωπο «Δαφνηφόρος Απόλλων»: Εδώ έχουμε ένα χρέος προς τους προμηθευτές που το ψάχνουμε αν είναι πραγματικό, γύρω στις 200.000€. Ενώ ισολογισμούς δεν έχει κάνει από το 2015.