ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ07122020

Παρ, 10 Ιουλ 2020 6pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ ▶ Έλενα Βάκα: Θα συνεργαστώ με όλους τους φορείς της πόλης

▶ Έλενα Βάκα: Θα συνεργαστώ με όλους τους φορείς της πόλης

Συνάντηση με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Εύβοιας συναντήθηκε η νέα Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα.

Η Έλενα Βάκα τόνισε ότι θα επιδιώξει τη συνεργασία με όλους τους φορείς: «Ως Δήμαρχος θα λειτουργήσω συλλογικά για κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα της πόλης. Όπως και για τον ευρύτερο σχεδιασμό θέλω να έχω συνεργασία με τους φορείς και όχι να αποφασίζουμε εμείς και να σας ενημερώνουμε εκ των υστέρων. Θα υπάρχει διαφάνεια σε όλες τις ενέργειες και συχνή επικοινωνία.
Το σίγουρο είναι ότι μόλις αναλάβουμε θα καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και μιλήσουμε με συγκεκριμένα δεδομένα, σχετικά με το στόχο που θα έχουμε για το Δήμο μας, σε συνεργασία και με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και προέδρους των Δημοτικών Οργανισμών. Όλοι μαζί θα θέσουμε ως στόχο την προβολή της πόλης και θα είμαστε αρωγοί, ώστε ο Δήμος Χαλκιδέων να αποκτήσει ταυτότητα και να γίνει προορισμός 4 εποχών. Είναι ένας προνομιούχος Δήμος και με τη συνεργασία όλων των φορέων μπορούμε να του δώσουμε τη θέση που του αξίζει».