ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10012020

Τετ, 30 Σεπ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Σήμερα η κεντρική ομιλία Φάνη Σπανού στην Χαλκίδα

Σήμερα η κεντρική ομιλία Φάνη Σπανού στην Χαλκίδα

Σήμερα θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του ομιλία στην Χαλκίδα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Η ομιλία  που αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο θα γίνει στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στην οδό Αγγελή Γοβιού 20 στις 20.30 μ.μ. Ο Φ. Σπανός που διαδέχεται τον Κώστα Μπακογιάννη περιγράφει ένα μεγάλο έργο "που πρέπει να συνεχιστεί" λέγοντας:


 "... Τα τελευταία  πέντε χρόνια ξεδιπλώσαμε ένα τεράστιο πρόγραμμα έργων και δράσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ακόμη ειδικότερα στην Εύβοια. Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποια, αυτά είναι το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ένα έργο που το 2015 κυριολεκτικά το ξαναβάλαμε μπρος".
Ακόμη, οι γενναίες επεμβάσεις στους οδικούς άξονες με τις διαπλατύνσεις στον «Άγιο» και τις παρακάμψεις Προκοπίου, Βουτά, Αιδηψού και  Γιάλτρων που ολοκληρώνονται.
Σε επίπεδο Περιφέρειας, θα έβαζα ως κορυφαίο έργο μας το δίκτυο του  φυσικού  αερίου, που  σύντομα θα διατεθεί στις μεγάλες πόλεις τις Περιφέρειάς μας.
Ολοκληρώσαμε ένα συνδυασμό εξαιρετικά ποιοτικό, που συντίθεται από ετερόκλητες  δυνάμεις. Αποτελείται από ανθρώπους  που  δεν προσφέρουν μόνο εκλογικές δυνάμεις, αλλά είναι έτοιμοι να δουλέψουν αποτελεσματικά για την Περιφέρεια από  την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.
Στις εκλογές αυτές, πιστέυω στη  μαγική λέξη είναι «εμπιστοσύνη». Θεωρώ πως όλα αυτά  τα χρόνια την έχουμε κερδίσει. Ζητούμε από τον κόσμο να κρίνει με βάση την κατάρτιση, την εμπειρία και την όρεξη που έχει καθένας μας".