ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ04082020

Τρι, 07 Απρ 2020 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Μόνο μια γυναίκα βουλευτής και 3 Δήμαρχοι στην Στερεά

Μόνο μια γυναίκα βουλευτής και 3 Δήμαρχοι στην Στερεά

Μιλούν οι αριθμοί για τη σχέση της γυναίκας με τον Δημόσιο βίο.

Όπως αποκάλυψε η Ζωή Λιβανίου στη σχετική ημερίδα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε σύνολο 16 εκλεγμένων Βουλευτών έχει μόλις 1 γυναίκα και σε σύνολο 25 Δημάρχων υπάρχουν μόλις 3 γυναίκες Δήμαρχοι. 


Αναφέρει η κυρία Λιβανίου: "... Η εκπροσώπηση των γυναικών είναι πολύ μικρή και αυτό προκαλεί μεγάλα προβλήματα μεταξύ άλλων και στη λειτουργία της δημοκρατίας. Γυναίκες και άνδρες ιεραρχούν διαφορετικά τα προβλήματα και έχουν διαφορετική οπτική σε σχέση με το τι είναι πραγματικά σημαντικό. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη περισσότερες γυναίκες να αντιληφθούν ότι αυτά που πραγματικά είναι σημαντικά γι αυτές, προστατεύονται καλύτερα με την παρουσία περισσότερων γυναικών στη δημόσια σφαίρα.
Οφείλουμε όλες μαζί να κινητοποιηθούμε σε όλα επίπεδα με ένα και μόνο στόχο, με ένα και μόνο όραμα. Να προστατέψουμε αυτά που έχουν πραγματική αξία και να νοικοκυρέψουμε τα πάντα. 
Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Να δυναμώσουμε τη φωνή μας, να δυναμώσουμε την εκπροσώπησή μας, να δυναμώσουμε την αξία της γυναίκας στη δημόσια σφαίρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ