ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι05262020

Δευ, 25 Μαϊ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Ξεκινούν οι αναπλάσεις στο κέντρο του Αλιβερίου

Ξεκινούν οι αναπλάσεις στο κέντρο του Αλιβερίου

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών στο κέντρο του Αλιβερίου τις επόμενες μέρες στα πλαίσια του έργου «Ολοκλήρωση Ανάπλασης Κέντρου Αλιβερίου Α' Φάση», η δημοτική αρχή ενημερώνει πολίτες και εμπόρους για την πορεία των έργων.

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, ενημέρωσε λοιπόν για την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο και την έναρξη των εργασιών.
Το έργο αφορά διαμόρφωση πεζοδρομίων, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων κ.λ.π. στην περιοχή που εκτείνεται από την πιάτσα ταξί έως το άγαλμα του ανθρακωρύχου.
Το έργο θα κατασκευαστεί τμηματικά με σκοπό να ολοκληρώνεται ένα κομμάτι και κατόπιν να προχωράει το επόμενο.
 Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες παρεμβάσεις αφορούν τα πεζοδρόμια που δεν έχουν τοποθετηθεί μπροστά από την ιδιοκτησία Βράκα, την διαμόρφωση μιας μικρής πλακόστρωσης ακριβώς απέναντι και την διαμόρφωση της πλατείας μπροστά από την παλιά εμπορική τράπεζα.
 Αυτές οι παρεμβάσεις θα έχουν ολοκληρωθεί στις 6/12/2018 όπως βεβαιώνει και ο ανάδοχος στο χρονοδιάγραμμα εργασιών που έχει υποβάλει στην τεχνική υπηρεσία.
Κατόπιν, οι εργασίες θα διακοπούν και θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2019.
Δεν προβλέπεται καμία παρέμβαση στο οδόστρωμα, κλείσιμο δρόμων, σκάψιμο, κατασκευή αγωγών ομβρίων κλπ