ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι07072020

Τρι, 07 Ιουλ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΕ Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΕ Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Μετά την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Χατζηγιαννάκη και την Μπατζελή (ΚΙΝΑΛ) ο Δ. Αναγνωστάκης παίρνει επίσημη στήριξη

Κλειδώνουν οι υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ο δήμαρχος Σκύρου τάραξε τα νερά με την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, ακολούθησε η κυρία Κατερίνα Μπατζελή από το ΚΙΝΑΛ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει την υποστήριξή του στον Δ. Αναγνωστάκη που ήδη δήλωσε ότι κατέρχεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Στερεάς Ελλάδας στηρίζει ήδη επίσημα την υποψηφιότητα Αναγνωστάκη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Η απόφαση πάρθηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, στη Λιβαδειά, όπου συνεδρίασε η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ της Στερεάς Ελλάδας, με θέμα την πρόταση προς την Κ.Ε. για τον επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης που θα μπορούσε να υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2019, στα πλαίσια της τακτικής και στρατηγικής για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, που ήδη έχει συζητήσει.
Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος οι 5 Συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι εκλεγμένοι για την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή από τις Νομαρχιακές συνδιασκέψεις, οι Βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνεδρίαση έγινε συζήτηση επί των υποψηφιοτήτων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους επί αυτού, δημόσια ή όχι.
 Όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, "έγινε πλήρης και ουσιαστικός δημοκρατικός διάλογος γι’ αυτές ως προς το ποιος, καλύτερα και νικηφόρα, μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Αυτοδιοίκησης, του λαού της Στερεάς Ελλάδας και την πολιτική αντίληψη του κόμματος για το σύγχρονο ρόλο της περιφερειακής διοίκησης".
Αποφασίστηκε ομόφωνα λοιπόν, ότι "η ανεξάρτητη, προοδευτική, αυτοδιοικητική υποψηφιότητα του Δημήτρη Αναγνωστάκη, αποτελεί τη βέλτιστη λύση, ικανοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις της παρούσας εκλογικής μάχης κι ως εκ τούτου προκρίνεται και προτείνεται στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που θα πάρει και την τελική απόφαση".