ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι09222020

Τρι, 22 Σεπ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ ▶ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

▶ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Οι δυο βουλευτές της Εύβοιας αντιμέτωποι για τη διαδοχή Μπακογιάννη

Δυο βουλευτές της Εύβοιας είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα τεθούν αντιμέτωποι για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, μετά τη βέβαιη αποχώρηση όπως όλα μέχρι στιγμής  δείχνουν, του νυν Περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη για τον Δήμο της Αθήνας. 

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Αποστόλου  πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον Σίμο Κεδίκογλου επίσης πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. σήμερα.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου φαίνεται να είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια και σύμφωνα με πληροφορίες  έχει "κλειδώσει".  Ο κ. Αποστόλου έχει και τη δυναμική που πρέπει στην Στερεά Ελλάδα αφού ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης την γύρισε πολλές φορές και έλυσε και προβλήματα που του ζήτησαν τοπικές κοινωνίες.
Ο Σίμος Κεδίκογλου έχει ήδη δεχθεί την πρόταση από το κόμμα του αλλά επιθυμεί να παραμείνει βουλευτής, παρά το γεγονός ότι στις δημόσιες δηλώσεις του δηλώνει ότι "είναι ένας απλός στρατιώτης στο κόμμα και θα το υπηρετήσει από οποιοδήποτε πόστο".
Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι ο κ. Κεδίκογλου έχει εξαιρετική δραστηριότητα στη Βουλή με πλήθος ερωτήσεων και για την Εύβοια και για την χώρα, ενώ συχνά εμφανίζεται στα κεντρικά ΜΜΕ. Έχει λοιπόν κάθε λόγο να θέλει να συνεχίσει αυτή την πορεία.
Από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ, το όνομα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατέλθει στην Περιφέρεια είναι της κυρίας Κατερίνας Μπατζελή που είχε εκλεγεί και βουλευτής Φθιώτιδας.
Οι περιφερειακές εκλoγές στην Στερεά Ελλάδα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ο Κ. Μπακογιάννης είχε επιβληθεί ως προσωπικότητα, δηλαδή είχε κυριαρχήσει και στην ουσία δεν είχε αντίπαλο. Τώρα, χωρίς την υποψηφιότητά του το παιχνίδι "ανοίγει".
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μπακογιάννης έχει δηλώσει ότι "η Αθήνα είναι μια πόλη που πρέπει να σέβεσαι" υποννοώντας ότι σε μια πρόταση υποψηφιότητάς του δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ