ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09272020

Παρ, 25 Σεπ 2020 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Παράρτημα του Επιμελητηρίου Ευβοίας θα γίνει στην Σκύρο

Παράρτημα του Επιμελητηρίου Ευβοίας θα γίνει στην Σκύρο

Σύσκεψη στο νησί και για τις τουριστικές  του δυνατότητες

Παράρτημα στην Σκύρο ζήτησε η Β. Αγιοστρατίτη στη σύσκεψη που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Ευβοίας και ο Δήμος Σκύρου την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου. 

Παράλληλα  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με επαγγελματίες, που διατηρούν καταστήματα εντός του παραδοσιακού οικισμού της νήσου.  Η σύσκεψη - συνάντηση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Σκύρου.

Οι επαγγελματίες της Σκύρου ενημερώθηκαν για την Δράση «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου». Ενώ παράλληλα ο σύμβουλος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Αναγνός ενημέρωσε τους επαγγελματίες για τα προγράμματα που ήδη βρίσκονται υπό εξέλιξη.
Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βούλα Αγιοστρατίτη τόνισε τη στόχευση του Προγράμματος στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική, όπως είναι η Σκύρος.
Επιπλέον η κ. Αγιοστρατίτη ζήτησε από το Δήμαρχο Σκύρου κ. Μίλτο Χατζηγιαννάκη να παραχωρήσει χώρο, ώστε να στεγαστεί εκεί παράρτημα του Επιμελητηρίου για να ενημερώνονται οι επαγγελματίες της Σκύρου, ο οποίος με την σειρά του δεσμεύτηκε γι' αυτό.
Την κ. Αγιοστρατίτη συνόδευσαν η Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Κόλλια-Βότση Σοφία και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Χρήστος Παύλου.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρουσιάστηκαν σε ξενοδοχείο της Σκύρου, οι επόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου Εύβοιας και των προγραμμάτων που αφορούν στον τουρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ